sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Vuoksenniskan Marttojen teatteriretki Kouvolaan

18.3 Vuoksenniskan Martat lähtivät teatterimatkalle Kouvolaan 13 hengen voimin. Asemalla tapasimme Sairasen Lean joka oli lähdössä Helsinkiin käynnistämään Lottoarvontaa, lupasimme jännittää hänen puolestaan, katsoa arvonnan ja pitämään peukkuja hänelle.

Majoituttuamme hotelliin lähdimme joukolla syömään hotellin ravintolaan, ruokalista oli hyvin perinteinen, annokset tukevia, nälkä lähti varmasti jokaiselta. Hyvää oli. Kerkesimme vähän aikaa levähtää ennen kuin lähdimme kävelemään teatteriin jossa joimme kahvit ja aperitiivit.

Näytelmä oli Mika Ripatin kirjoittama "Vakavuusongelma". Meillä oli se käsitys että se on komedia, mutta ei se ainakaan kovin hauska komedia ollut, ihan kelvollinen esitys kylläkin. Jotkut piti jotkut ei.

Teatteriesityksen jälkeen katsoimme lottoarvonnan. Kyllä Lea edusti Marttoja hienosti, täydet pisteet hänelle. On hienoa kuulua tällaiseen järjestöön ja olla ylpeä siitä ja Leasta Vuoksenniskan Martasta.

Aamulla saimme kaikessa rauhassa nauttia hyvästä aamupalasta. Hotellimme oli ihan juna-aseman vieressä joten sinnekään ei tarvinnut kiireellä lähteä. Imatralla oltiin ennen yhtä. Matkalla suunniteltiin jo ensivuoden teatteriretkeä ja päätimme että Kouvola on jo nähty. Vaihtoehtoja oli Lahti, Joensuu ja Helsinki johon voisimme tehdä päivämatkan. Syksyllä käymme katsomassa Imatran teatterissa "Mielensäpahoittajan" joten kulttuuria piisaa.


Kiitos taas kerran meidän mahtaville Martoille, kyllä oli hauska reissu, vaikka "Vakavuusongelma" ei pahemmin naurattanut, nauraa sai kyllikseen. Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti