tiistai 14. maaliskuuta 2017

Marttaliiton puheenjohtaja Lea Sairanen



Vuoksenniskan Martta Lea Sairanen piti meille 13.3 marttaillan marttamatkastaan perusmartasta Marttaliiton puheenjohtajaksi. Lea liittyi 1994 parikymppisenä Vuoksenniskan marttoihin. Parin vuoden jälkeen hän toimi jo puheenjohtajana ja alkoi matkamartta uransa joka meidän iloksemme jatkuu yhä. Kohta hän vaikutti jo paikallisliitossa ja valittiin piirin hallitukseen jonka puheenjohtajanakin hän toimi. Meidän puheenjohtajana Lea oli kahteen otteeseen. Sitten tulikin jo Marttaliiton vuoro jossa hän oli pari vuotta hallituksessa ja nyt jo kuudetta vuotta Marttaliiton puheenjohtaja. Marttaliitossa olo on tuonut hänelle useita hallinto- ja edustustehtäviä. Naisten valmiusliitossa Lea toimii varapuheenjohtajana.
Lea kertoi meille myös Marttaliiton kuulumiset ja keskustelimme myös miten itse voimme yhdistystämme kehittää. Haluamme tietenkin pysyä kehityksessä mukana ja vastata  aikamme haasteisiin.
Käsitöistäkin puhuimme myös ja saimme Lealta hyvän myssynteko ohjeen. Raitavaaran koruja pääsimme illan päätteeksi ihailemaan ja itsellemme hankkimaan.
Kiitos Lea mielenkiintoisesta illasta, olet mahtava martta ja esimerkki siitä miten martta voi vaikuttaa yhteiskunnassamme.
Kiitos myös kaikille mukanaolleille ja Irmalle kiitos kahvitarjoilusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti