torstai 30. maaliskuuta 2017

Härkis- ja Nyhtökauratortillat





27.3 Vuoksenniskan Martat kokkailivat tortilloja ja maistelivat miltä lihankorvikkeet Nyhtökaura ja Härkis sopisivat niihin. Kokkejahan oli paljon ja myös silputtavia kasviksia. Kaikki ei mahtunut keittiöön ruaantekoon mutta maistelemaan kylläkin. Kahvin kanssa paistettiin pieniä voitaikinaleivoksia joiden sisään laitettiin rahkaa ja omenahilloa.
Oikein suurta suosiota ei Härkis- ja Nyhtökaura saanut, jauheliha olisi ollut suunmukaisempi vaihtoehto, mutta tulipa maistettua niitä. Paras kommentti löytyi myöhemmin Facebookista jossa luki että sahanpurunkin saa maistumaan jos maustaa kunnolla. Hyvä Eija oikeassa olet, maustaminen on kaiken tärkeintä ruuanlaitossa. Hyvä vaihtoehto kuitenkin on tullut kasvissyöjille ja myös niille jotka haluavat vähentää lihansyöntiään.
Ilta oli mukava, on se vaan kiva tehdä ruokaa yhdessä. Kiitos emäntätoimikunnalle illan vetämisestä ja suunnittelusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti