perjantai 9. helmikuuta 2018
Kotikeittiön kalaviikko-ketjukoulutus
Vuoksenniskan Martoista oli kaksi marttaa Piirin järjestämässä ketjukoulutuksessa, kaikkiaan paikalla oli 15 osanottajaa. Tilaisuushan oli Vuoksenniskan koululla ihan meidän marttalan naapurissa joten meidän martat ei autoa matkaan tarvinnut. Etelä-Karjalan Marttojen kotitalousasiantuntija Riitta Sutinen neuvoi kalan fileointia ja miten se saadaan ruodottomaksi v-leikkauksella ja opittiin myös poistaman hauen Y-ruoto. Ruuaksi valmistui Kreikkalainen kalakeitto kuhasta, kalapullat ahvenesta ja hauesta. Kyllä on hienoa että me Imatralaiset pääsemme nauttimaan täällä näistä koulutuksista, kiitos siitä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti