keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Ilon aiheita Vuoksenniskan Martoille


  Logoterapeutti Tuula Katainen puhui Vuoksenniskan Martoille ilosta, mitä me kaikki tarvitsemme elämäämme. Ensimmäinen avain iloon on anteeksianto, niin itselle kuin muille, sillä vihamielisyys myrkyttää ja vie elämisen ilon. Näinhän se on, annetaan itselle anteeksi elämämme aikana tehdyt mokat ja opetellaan nauramaan myös itselle, ollaan armollisia ja uskotaan anteeksiantoon. On hyvä myös tiedostaa että me ollaan ainutkertaisia ja kunnioitamme elämäämme ja meillä on vielä jäljellä tulevaisuutemme. Kuolemaamme saakka meillä on myös mahdollista lisätä iloa omaan ja muiden elämään. Me kaikki jätämme taaksemme ilon ja onnen jälkiä.  Huoli toisten hyvinvoinnista tekee meidät onnelliseksi, itsekkyys ei. Muista rakkaus ja suvaitsevuus toisia ihmisiä kohtaan. Ilo on myös anteliaisuutta ja anteliaisuus on myös aikansa antamista muille ihmisille.
Oli hienoa kuunnella Tuulaa joka oli mm. nämä viisaudet lukenut Desmond Tutun ja Dalai-Laman kirjasta ILON KIRJA. Eira antoi kiitokseksi Tuulalle neulomansa kauniit Valkovuokkosukat.
Eira ja Airi olivat illan emäntinä, keittivät kahvit ja tarjosivat hyvät leivonnaiset. Illan lopuksi Airi vielä luki meille kaksi runoa jota totta kai tuottivat myös iloa meille.
Kiitos kaikille hienosta marttaillasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti