maanantai 25. huhtikuuta 2016

Iso apu -palvelukeskus

Vuokseniskan Marttojen marttaillassa 25.4 oli vieraana Imatran Iso apu-palvelukeskuksesta sairaanhoitaja Tytti Neuvonen. Eira oli illan emäntänä ja meitä marttoja oli paikalla 21. 
Iso apu -palvelukeskus sijaitsee Imatralla Mansikkalan hyvinvointiasemalla. Palvelupiste kokoaa vammais- ja vanhustenpalveluiden palveluneuvonnan ja -ohjauksen sekä sosiaalityön samaan taloon. Tarkoitus on helpottaa asiakkaan asiointia palvelujärjestelmässä. Asiakas tavoittaa yhdellä käynnillä vammaispalveluiden sosiaalityöntekijät ja palveluohjaajat, veteraanineuvojat, omaishoidon palveluohjaajat ja lähihoitajat sekä muistihoitajat. Talossa toimii myös tehostetun kotisairaanhoidon työntekijät sekä kotihoidon lähi- ja sairaanhoitajat.
Tytti Neuvonen kertoi meille palvelukeskuksen toiminnasta ja miten me saadaan apua että selviydytään vanhuuden haasteista, sekä omista että läheisiin kohdistuvista. Pienellä pelolla vartumme tulevaa, mutta olemalla aktiivisia, pitämällä kunnostamme huolta, toimimalla martoissa hyvien marttaystäviemme kanssa saamme eväitä ja iloa jaksamiseen.
Kiitos Tytti Neuvoselle ja kaikille läsnäolleille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti