tiistai 30. lokakuuta 2018

Syyskokous






 Vuoksenniskan Marttojen syyskokous pidettiin 22.10 marttalassa. Meillä oli ilo saada Lea puheenjohtajaksi kokoukseen ja ripeästi kokous pidettiinkin (28min.). Meidän puheenjohtajaksi valittiin Sisko, joten jatkan duunissa vielä kaksivuotta. Hallitukseen valittiin uusiksi Mervi Soini ja Tuija Syrjänen, tervetuloa vaan remmiin kehittämään toimintaamme. Virallisen ohjelman jälkeen Lea kertoi meille asettuvansa ehdokkaaksi eduskuntavaaleissa, Lea on näyttänyt marttatoiminnassa jo kuinka hän osaa tarttua yhteisten asioiden hoitoon, varmaan pidetyin ja ahkerin Marttaliiton puheenjohtaja kentällä. Hyvä Lea, hienoa. Lea lupasi jatkaa meidän matkamarttana ja niinpä me päätettiin tehdä kainuuseen ensivuoden kesäretki.
Eira kertoi seuraavaksi käsityömatkastaan Viroon, oli antoisa matka ja mukaan tarttui vaikka mitä ideoita käsityön tekemisiin. Seuraavassa kässäkerhossamme opettelemme tekemään neulakirjoja ja sydännyöriä. Loppuhuipennukseksi Eira kertoi meille muutaman hauskan vitsin jotka oli kuullut reissullaan.
Anna-Liisa ja Leena olivat illan emäntinä, kiitos heille tarjoilusta ja kaikille osanottajille todella kivasta marttaillasta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti