Marttailuviikon - Ketjukoulutus pidettiin Vuoksenniskan Koulun Opetuskeittiössä 11.4.18.
Paikalla oli 14 innokasta Martaa 10.stä eri yhdistyksestä.
Ensin aloitimme teoriajaksolla jossa Tuija Kokkonen kertoi meille Ruoka hävikistä, Ruuan
hinnasta ja tuoteselostuksista. Huhtikuussa vietämme Merkkiteko Kampanjaa siis suosi Joutsenmerkki, Luomu ja Reilun kaupan tuotteita. Muista myös lähialueen tuotteet.
Sitten pääsimme itse asiaan eli ruuan valmistukseen. Ryhmät jaettiin ja innolla lähdimme valmistamaan illan menua. Ryhmiä oli 6 ja valmistimme:
- Hasselbackan perunat
- Intialainen kotijuusto-Pinaatti kastike
- Mustaherukka vispipuuro
- Ruusukaali-Speltti
- Seesamkeksit
- Lehtikaali-Sipsit
Lopuksi kun kaikki oli valmista pääsimme maistelemaan niin ihania makuja.
Kiitos kaikille mukana olleille ja erityisesti Tuijalle ihanasta opetuksesta ja illan antimista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti