torstai 12. lokakuuta 2017

Kaalikääryleitä ja perunaa


 Vuoksenniskan Marttojen ohjelmassa on sekä syksyllä että keväällä yksi tehdään ruokaa-ilta. Tähän syksyn iltaan olimme valinneet perunan pääraaka-aineeksi ja lisäksi toivottiin kaalikääryleitä. Mikäpä siinä, eipä syksyisempää ruokaa olekkaan kun kaalikääryleet. Irma oli pääkokkina ja hänen neuvoillaan ruoka tehtiin. Päivällä oli neljä marttaa kaalikääryleitä tekemässä ja illalla tehtiin muut ruuat porukalla.
 Perunasta tehtiin lepuskoita, peruna-purjokeittoa ja lohkoperunoita.
Paikalla meitä oli 21 marttaa, kaikkihan ei mahtunut keittiöön ruuantekoon mutta aika ei käynyt pitkäksi kenelläkään. Itsetehdyt kaalikääryleet ovat aina hyviä ja peruna-purjokeitto oli uskomattoman maukasta ja kukapa ei lepuskoista tykkäisi. Ruuan raaka-aine hinta oli 1€ henkilö joten hyvää ruokaa saa aikaiseksi välillä uskomattoman edullisesti. Saimme taas joukkoomme kaksi uutta marttaa, tervetuloa Ira ja Jaana Vuoksenniskan Marttoihin. Kiitos kaikille ja ennenkaikkea Irmalle hienosta illasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti