keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Vuoksenniskan Martat Lietteen kodalla.

Vuoksenniskan martat viettivät 23.5. Lietteen kodalla ulkoilupäivää ja kevätkauden päättäjäisiä. Meitä oli paikalla 16 marttaa eväät mukanamme. Sinkkosen Irma ja Kurun Airi toivat kuivia puita joilla varmistettiin grillitulet. Talvella oli kodan puut siirtyneet varkaiden kuuriin, joten emme halunneet riskeerata tulen tekoa. Kotakin oli yritetty viikonvaihteessa tuhota, mutta se oli keretty päivällä korjata ja siivota.
Ilma suosi meitä, kaksi rohkeaa marttaa Helmisen Leena ja SyrjäsenTuija kävivät uimassa, oli kuulemma erittäin virkistävää. Meiltä muilta oli uikkarit jääneet kotiin joten jätimme uimisen väliin, olihan kyseessä yleinen uimaranta.
Eväät syötyämme kävimme katsomassa myös lintutornin. Satakieli lauleli kauniisti kuuluvalla äänellä, sorsia ja variksenkin näimme ja pari oravaa. Kävelimme vielä katsomassa Kurun Airin talon joka on ihan Lietteen lähellä.
On todella hienoa että Vuoksenniskan kannatusyhdistys Nisakn Vuoksi ry on kehittänyt Lietteen uimarantaa meidän kaikkien yhteiseksi virkistyspaikaksi. Heidän puheenjohtajansa Seppo Vainikka käväisi paikalla ja kertoi vielä uusista kehityskohteista, paikalle rakennetaan kesällä lasten leikkipaikka ja aikuisille kuntoilupaikka.
Tätä on mainostettu martan kestäväksi pöydäksi, hyvin kesti.

Kurun Airi luki meille runoja.

Kylmää kestävät naiset.

Lintutornille on tehty esteetön kulkureitti.

Räsäsen Leena otti loppupotretin.


HYVÄÄ KESÄÄ VUOKSENNISKAN MARTAT !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti